Eline De Munck blij dat ze geen BV meer is: “Nu voel ik die pijn niet meer”
Eline De Munck blij dat ze geen BV meer is: “Nu voel ik die pijn niet meer”
Foto: Photonews

Onderneemster Eline De Munck voelt zich tegenwoordig geen BV meer. Ze heeft ook de ambitie niet meer om daarin carrière te maken.

“Ik ben nog wel bekend, en daar ben ik op dit moment dankbaar voor want daardoor krijgt mijn bedrijf visibiliteit. Maar ik heb geen zin meer om er altijd piekfijn uit te zien en voortdurend naar iedereen te lachen. Dat wordt van een BV verwacht. Die druk wil ik niet meer. Ik wil gewoon mens zijn. Het wegvallen van die druk heeft me veel gelukkiger gemaakt”, zegt Eline De Munck in Primo.

“Mijn grootste talent is dat ik iets in de markt kan zetten. Zoals ik vroeger mezelf heel goed in de markt heb gezet. Dat dit vaak negatieve commentaren opleverde, dat begreep ik niet. Ik wist goed waar ik mee bezig was toen ik een vrouw tongzoende in een videoclip. Ik wist dat ik aandacht moest trekken om bezig te blijven in de media, maar dat er zo’n ophef rond zou ontstaan, daar schrok ik van.”

“Op den duur werd ik scheef bekeken en werd alles wat ik deed als heel negatief gezien. Dat deed me wel pijn, ja. Sinds ik afscheid heb genomen van de televisie, en sinds de lancering van mijn brillenmerk, voel ik die pijn niet meer. Nu zet ik een product in de markt, en niet meer mezelf. Mijn persoon komt op de tweede plaats, en dat is een hele opluchting.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.