Gunther Levi begrijpt koppels niet die zoiets doen: “Dat gaat ver, waar ben je dan mee bezig?”
Gunther Levi begrijpt koppels niet die zoiets doen: “Dat gaat ver, waar ben je dan mee bezig?”
Foto: Medialaan

Gunther Levi en Ruth Beeckmans ontpoppen zich in het najaar tot ware racepiloten, want ze nemen dan allebei deel aan de 24 uur van Zolder. Vorige week mochten ze het racecircuit voor het eerst gaan verkennen.

Gunther Levi moest niet overtuigd worden, maar Ruth Beeckmans twijfelde wel even. “Dit ligt zó buiten mijn comfortzone. En ik heb ook wel wat schrik voor wat er kan mislopen. Maar mijn nieuwsgierigheid naar het racewereldje heeft het uiteindelijk gewonnen”, zegt Ruth in Story.

Gunther ziet het racen helemaal zitten, hij houdt wel van wat waaghalzerij. “Ik was ooit tester voor Benji-Fun, een bedrijf in extreme attracties, samen met An Swartenbroekx. Je wilt niet weten hoe vaak ze ons hebben weggeschoten, omhoog gekatapulteerd... Parachutespringen vind ik ook fantastisch.”

Ruth heeft dan weer tussen krokodillen gezwommen. “Heel bijzonder”, klinkt het bij de actrice. “Maar weet je dat ik lange tijd het vliegtuig niet durfde te nemen? Gelukkig heb ik mij daar over gezet, dat maakt je wereld zoveel groter.”

“Bij de ene ligt de grens wat hoger dan bij de andere. En je moet altijd een beetje bang blijven, anders ben je binnen het half jaar dood”, aldus Gunther. “Koppels die apart het vliegtuig nemen zodat een van hen voor de kinderen kan zorgen als de ander neerstort, dat gaat toch wat ver. Waar ben je dan mee bezig?”

Meer nieuws

Meer nieuws

.