Anke Buckinx heeft het niet altijd gemakkelijk met haar zoontje Max: “Dan vloek ik weleens”
Anke Buckinx heeft het niet altijd gemakkelijk met haar zoontje Max: “Dan vloek ik weleens”
Foto: Instagram

Anke Buckinx is pas op latere leeftijd mama geworden. Achteraf bekeken waren zij en haar partner Tom er misschien beter toch vroeger aan begonnen.

“De meesten van onze vrienden hebben nu oudere kinderen, terwijl wij nog rekening moeten houden met bijvoorbeeld middagdutjes. Maar het is nu zo. We hebben lang getwijfeld of we nog voor een tweede zouden gaan”, zegt Anke Buckinx in Story.

“Nu ben ik blij met onze beslissing, maar als Max een moeilijke dag heeft, vloek ik weleens. Na een jaar slaapt hij nog steeds niet door, ik sta twee keer per nacht op voor zijn flesje. Da’s zo pittig dat ik zelfs te moe ben om te googelen hoe je een baby kunt laten doorslapen.”

“Max is een moeilijkere baby dan Lou. Hij kijkt niet om naar zijn speelgoed, hij amuseert zich liever met het opentrekken van kastdeuren en schuiven. Hij kan al stappen sinds zijn eerste verjaardag, maar hij loopt continu overal tegenaan of klemt zijn vingers ergens tussen. ’t Is een echte jongen, heel avontuurlijk. Maar als hij lacht, smelt ik.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.