Gert Verhulst tikt James Cooke op de vingers: Dit is er gebeurd
Gert Verhulst tikt James Cooke op de vingers: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Volgende zomer stapt James Cooke in het huwelijk met zijn Dorian. Gert Verhulst zal James’ getuige zijn, en dat is geen verrassende keuze.

“Voor mij was het evident om hem te vragen. Ik zie die man doodgraag en hij is er altijd voor mij. En dat is toch de definitie van een getuige, hé? Iemand die weet wat voor jou het beste is en in goede en slechte dagen aan je zijde staat”, vertelt James Cooke in Story.

De manier waarop James het heeft gevraagd kon volgens Dorian wel beter. “Dat was gewoon aan de ontbijttafel. We waren bezig over de keuze van onze getuigen en James heeft Gert meteen gefacetimed. Waarop Gert zei: ‘Wat doe je nu? Je moet dat wel op een speciale manier vragen.’ Ik moest hem gelijk geven: zoiets vraag je niet over de telefoon.”

“Ik dacht dat je je partner op een romantische manier moet vragen, niet de getuigen. Maar blijkbaar moet je daar ook een momentje van maken”, reageert James. “Gelukkig heeft Gert wel snel ‘ja’ gezegd – en nadien zijn we iets gaan eten. Een complete verrassing was het ook niet voor hem, hij weet maar al te goed wat hij voor mij betekent. Maar hij was niettemin enorm gecharmeerd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.