Siska Schoeters heeft zeer moeilijk moment achter de rug: “Zoiets hakt er echt in"
Siska Schoeters heeft zeer moeilijk moment achter de rug: “Zoiets hakt er echt in"
Foto: Photonews

Doorheen het schooljaar is Siska Schoeters één van de ‘Madammen’ bij Radio 2, maar vanaf vandaag presenteert ze op de zender elke zaterdagochtend haar eigen zomerse programma ‘De Vijver van Siska’. In de eerste aflevering praat ze vandaag met presentator Pedro Elias en Belle Perez. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Siska Schoeters kreeg carte blanche voor haar nieuwe radioshow. "Over het concept heb ik niet lang moeten nadenken", lacht Siska, die als enige richtlijn meekreeg dat het programma zomer moet uitstralen. "Nu kan je veel zeggen over onze radiostudio op de VRT, maar echt zomers is die niet. Daarom wilde ik op locatie." Siska koos voor haar buitenverblijf aan een visvijver bij Dendermonde.

Een programma op zaterdagochtend mogen presenteren is niet niks. De zaterdagmorgen van Radio 2 is steevast het populairste tijdslot in het Vlaamse radiolandschap. Siska zal wekelijks een miljoen luisteraars bereiken.

“Of ik druk voel? "Deze week moest ik tot half twaalf werken voor het nieuwe seizoen van 'Durf te vragen', toen ik 's avonds mijn zoontje (Lucien, 9, red.) huilend aan de telefoon kreeg. Hij vroeg wanneer ik eindelijk thuis zou zijn. Dat is veel erger en hakt er echt in.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.