Meghan Markle onder vuur genomen: “Prinses Diana had dat ronduit verschrikkelijk gevonden”
Meghan Markle onder vuur genomen: “Prinses Diana had dat ronduit verschrikkelijk gevonden”
Foto: Photonews

Royaltydeskundige Lady Colin Campbell heeft een ontluisterend boek geschreven over prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle: ‘'Meghan and Harry: The Real Story'. Tijdens een interview om haar boek te promoten, zei Lady C. dat Harry’s moeder Diana de huidige gang van zaken vreselijk zou hebben gevonden. Dat schrijft RTL Nieuws.

Lady Colin Campbell is ervan overtuigd dat het Meghan was die de beslissing nam om te vertrekken uit het Verenigd Koninkrijk, en niet Harry. "Als je denkt dat Harry dit al van plan was, dan geloof je ook in de tandenfee."

"Als Harry met iemand anders getrouwd was, waren de Hertog en Hertogin van Sussex nog veilig in Kensington Palace gebleven", gaat Colin verder. "Het is allemaal de schuld van Meghan."

Campbell noemt de hertogin 'faamverslaafd' en denkt dat prinses Diana 'verontwaardigd' zou zijn geweest dat het stel uit de VK vertrok. "Hoewel ze zelf ook veel fouten maakte, was Diana heel koninklijk en ik denk dat ze het verschrikkelijk had gevonden hoe alles is gelopen. Zij was niet uit op geld, of zoals Harry en Meghan het noemen: financiële onafhankelijkheid."

Meer nieuws

Meer nieuws

.