Luc Appermont over Bart Kaëll: “Hij werd verliefd op iemand anders”
Luc Appermont over Bart Kaëll: “Hij werd verliefd op iemand anders”
Foto: Instagram

Luc Appermont en Bart Kaëll zijn na 40 jaar nog steeds vier handen op één buik. Spanningen zijn er amper, al was Bart ooit wel drie dagen weg van huis omdat hij verliefd was geworden op iemand anders.

“Hij was verliefd geworden op iemand uit een achtergrondkoortje bij ‘Tien om te zien’ en hij had die verliefdheid toegelaten, omdat hij doodongelukkig was. Zonder dat ik het besefte, beknotte ik hem namelijk in zijn vrijheid en ontwikkeling, omdat ik hem wilde ‘kneden’ naar mijn voorbeeld”, vertelt Luc Appermont in HUMO.

“Maar het heeft maar geduurd totdat die twee samen een huurhuis betrokken en Bart op de eerste avond nog moest gaan optreden. Diezelfde nacht kwam hij terug de garagekelder ingereden en zag hij dat die gast niet eens de moeite had genomen om de boodschappen die ze samen hadden gehaald in de ijskast te zetten. Het was zomer en warm, en al het ijs was gesmolten en de boter was over de keldertrap gelopen.”

“Op dat moment was het voor Bart in één klap over: de volgende dag al waren we weer samen. Sindsdien hebben we elk ons eigen bureau en houden we er ieder een aparte vriendenkring op na zonder dat dat problemen schept.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.