Natalia doet openhartige onthulling over haar dochtertje: “Maar ik mag dat misschien niet zeggen”
Natalia doet openhartige onthulling over haar dochtertje: “Maar ik mag dat misschien niet zeggen”
Foto: Facebook

Donderdag gaf Natalia haar eerste concert in maanden. Ze deed dat samen met pianist Jef Neve in het Pop-Up Theater in Puurs. Het Laatste Nieuws was erbij, en was diep onder de indruk van de kersverse mama.

“Alsof Natalia en Jef Neve exclusief voor jou optreden. Dat gevoel houden we over aan dit concert”, schrijft de krant. In het begin was het wennen, dat wel. Maar al vanaf liedje twee was dat gevoel helemaal weg. Natalia die haar keel openzette tijdens 'Smoking Gun', begeleid op de meesterlijke pianotonen van Jef Neve, en dát in een bijna leeg pop-uptheater: kippenvel. We werden als het ware op het podium gezogen. Wat er rond of voor ons gebeurde, werd bijzaak. Een huiskamerconcert enkel en alleen voor ons.”

“Natalia die ter plekke een ingeving kreeg om door de zaal te wandelen alsof het de hare is, versterkte dat gevoel alleen maar. Een fiere, kersverse mama die het podium inpakte met haar goede vriend en Kempische streekgenoot. ‘Ik heb 3,5 maand thuis niet kunnen zingen’, zei Natalia. ‘Zodra ik mijn strot open zette, begon ons dochtertje te wenen. Ze is erbij vandaag, in de loge. Gelukkig is het een braveke. Ik mag dat misschien niet zeggen, maar alles lijkt vanzelf te gaan’, vertelde ze openlijk. Al had ze zenuwen om na maanden weer te zingen, zei ze. Nergens voor nodig”, besluit Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.