Trekt André Hazes ooit weg uit Nederland? : “In dat land zie ik mezelf wel oud worden”
Trekt André Hazes ooit weg uit Nederland? : “In dat land zie ik mezelf wel oud worden”
Foto: Instagram

André Hazes kwam donderdag langs bij ‘Zot Veel Vakantie’ op Radio 2. Daar vertelde de zanger aan presentatrice Kim Debrie over zijn vakantieplannen.

"Vakantie is het enige moment waarop ik écht tot rust kom", vertelt André Hazes. "We gaan wel een paar keer weg, maar niet per se ver. Ik had deze zomer twee reizen naar Amerika gepland, eentje naar Las Vegas met Monique. Maar ik zie ’t allemaal wat somber in. Maar ik hoop toch dat ik er naartoe kan.”

“Ik ben een echte Amerika-man. Ik ga er al 25 jaar naartoe en houd echt van het land, de mensen, de mentaliteit. Alles is er een beetje overdreven. Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden."

Door corona zal André het vakantiegevoel wat dichter bij huis moeten zoeken. "Ik heb géén vakantie in eigen land. Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf dat ik Duitsland binnen rijd, is dat probleem voorbij."

Meer nieuws

Meer nieuws

.