Gert Verhulst onthult wilde plannen voor vrijgezellenfeest van James Cooke: “Hij zal er nog lang over spreken!”
Gert Verhulst onthult wilde plannen voor vrijgezellenfeest van James Cooke: “Hij zal er nog lang over spreken!”
Foto: VIER

James Cooke en Dorian stellen hun huwelijk noodgedwongen uit naar de zomer van 2021. Een opluchting voor Gert Verhulst, die nu extra tijd krijgt om het vrijgezellenfeest van zijn goede vriend James te organiseren.

James Cooke houdt zijn hart al vast voor wat Gert Verhulst voor hem in petto heeft op zijn vrijgezellendag. Hij vreest bijvoorbeeld om in een konijnenpak te moeten rondlopen. “Daar had ik eerlijk gezegd nog niet aan gedacht, maar nu James er zelf over begint...”, lacht Gert in Story.

“Hoewel, een konijnenpak is misschien te saai. Misschien moeten we eens door het magazijn van Studio 100 lopen, daar hangt een hele dierentuin aan kostuums bij elkaar. Er zit vast iets bij dat James heel erg goed zal staan.”

Veel lost Gert uiteraard nog niet over zijn plannen, maar het belooft de moeite te worden. “Een vrijgezellen moet vooral op het lijf van de toekomstige bruidegom geschreven zijn. Gelukkig weet ik perfect wat James leuk vindt. We zijn dus van een wit blad begonnen en hebben echt een heel origineel ‘feest’ in elkaar gebokst. Hij zal er nadien nog lang over spreken!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.