Prins Harry voor schut gezet door deze enorme blunder van Meghan: “Hij schaamde zich rot”
Prins Harry voor schut gezet door deze enorme blunder van Meghan: “Hij schaamde zich rot”
Foto: Photonews

Een nieuw ontluisterend boek, ‘Royals at war’, vertelt over de ‘oorlog’ die heerst tussen de Britse royals. Zo zou de relatie tussen Harry enerzijds en zijn broer William en schoonzus Kate anderzijds verzuurd zijn geraakt nadat zij Harry waarschuwden voor Meghan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In het boek valt echter niet alleen te lezen dat de gemoederen opliepen tussen Harry en Kate en William, maar ook tussen Harry en Meghan Markle zelf.

Zo "schaamde" Harry zich enorm toen zij haar zwangerschap bekendmaakte op de trouwdag van prinses Eugenie op 12 oktober 2018, wat als "een enorme sociale blunder" wordt omschreven.

Het zorgde ervoor dat ook de bruid en haar moeder, hertogin Sarah Ferguson, "woedend" waren op Meghan omdat ze zo "de schijnwerpers stal".

Kan het ooit nog tot een verzoening komen? Volgens het boek heeft Meghan "te veel bruggen verbrand" om nog door één deur te kunnen met de rest van de familie en de medewerkers aan het hof. “Toen Meghan de banden doorknipte was het meteen duidelijk: er is geen weg meer terug."

Meer nieuws

Meer nieuws

.