André Hazes doet spijtige vaststelling over hem en Monique: “Het is niet gemakkelijk”
André Hazes doet spijtige vaststelling over hem en Monique: “Het is niet gemakkelijk”
Foto: Instagram

André Hazes kwam donderdagochtend langs bij Kim Debrie op Radio 2. Daar vertelde hij onder meer over zijn nieuwe single ‘Een Doodgewone Man’.

In tegenstelling tot het feestnummer ‘Leef’, is ‘Een Doodgewone Man’ een bloedserieus en confronterend nummer over een moeilijke periode in de relatie tussen André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg.

"Ik was er wel aan toe om die dingen eens op papier te zetten. Maar het was wel spannend om met de buitenwereld te delen. Ik heb al heel wat dingen in mijn leven gedaan die de mensen misschien niet zo goed begrijpen. Misschien snappen ze mij iets beter door dit nummer. Het nummer en de video zijn ook acht minuten lang. Het is een verhaal. Met de nodige drama, het is natuurlijk een beetje aangedikt. Maar het is wel mijn verhaal", zegt Hazes.

André maakte ook wat tijd om vragen van de Radio 2-luisteraars te beantwoorden. Zo vroeg iemand zich af of er nog een broertje of zusje komt voor de kleine Dré. “We zijn hard aan het oefenen. We zouden het in elk geval heel graag willen. Die wens is er zeker, maar het is niet gemakkelijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.