Openhartige Laura Tesoro klapt uit de biecht over haar seksleven: “Daar hou ik wel van, ja”
Openhartige Laura Tesoro klapt uit de biecht over haar seksleven: “Daar hou ik wel van, ja”
Foto: Photonews

Laura Tesoro heeft in het MNM-programma ‘Lotte Gaat Diep’ openhartig verteld over haar seksleven. Zo onthulde ze onder meer wat haar favoriete seksplaat is. Dat schrijft Metro.

Laura Tesoro vertelde aan Lotte Vanwezemael dat ze wel houdt van romantiek, maar dat het als het op seks aankomt, ook eens wat wilder mag zijn. “Ik hou wel van variatie en afwisseling, dus beiden vinden we leuk”, zei ze.

Zij en haar vriend Jordan vinden het ook leuk om te vrijen op gekke plaatsen. “Wij houden een lijstje bij van de tofste plekken waar we seks hebben gehad. Laten we zeggen dat we allebei wel van variatie houden. Jordan is ook mijn beste vriend. Net twee kleine kinderen die iets ondeugend gaan doen.”

Als één bepaald nummer afspeelt, duiken ze meteen onder de lakens. “Mijn favoriete nummer is ‘The Take’ van Tory Lanez en Chris Brown. Als ik dat nummer hoor, wil ik meteen grinden tegen mijn vriend”, lachte Laura. “We houden wel van die sexy vibes. Het is niet dat ik tijdens de seks stop om muziek op te zetten, maar als een van de twee die playlist opzet, weten we allebei hoe laat het is, dus soms doen we dat ook opzettelijk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.