Natalia erg geraakt door mooie boodschap van iemand die we allemaal kennen: “Hoe lief is dees!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Natalia heeft onverwacht een mooie boodschap gekregen van een bekende collega. Het is voor haar vandaag immers een grote dag.

Door de coronacrisis hebben artiesten maandenlang geen concerten kunnen geven. De onzekerheid en het gebrek aan contact met de fans viel velen van hen zwaar. Daar komt vanaf vandaag voorzichtig verandering in, want Natalia trapt samen met Jef Neve de pop-upconcerten op gang in het Pop-Up Theater in Puurs. Een heel belangrijk moment voor de hele sector, vindt Dana Winner. Zij stak Natalia een hart onder de riem met een mooie boodschap.

“Lieve Natalia, vandaag zet jij samen met Jef Neve een bijna symbolische mijlpaal voor onze muzieksector met het allereerste optreden na deze lockdown periode. Ik wens jullie heel veel succes maar vooral veel plezier! Geniet ervan en warm het podium daar al maar op voor onze shows op 18 en 19 juli!”, laat Dana Winner weten op Instagram.

Natalia was ontroerd op de mooie woorden. “Mo hoe lief is dees nu!”, reageerde ze. “Ja het is best wel spannend... danku voor de collegialiteit, it warms my heart, lieve Dana!”

Tags natalia