Ruth Beeckmans over zwaar auto-ongeval dat ze meemaakte: “Ik was in shock”
Ruth Beeckmans over zwaar auto-ongeval dat ze meemaakte: “Ik was in shock”
Foto: Photonews

In november neemt Ruth Beeckmans deel aan de 24 uur van Zolder. Heel dapper, want vier jaar geleden heeft ze een zwaar auto-ongeval meegemaakt. “Nog steeds slaat de angst mij om het hart als ik naast een vrachtwagen rijd.”

“Ik werd aangereden door een vrachtwagen. Mijn auto werd tegen de middenberm geslingerd en op dat moment is een andere auto in mijn flank gevlogen. Gelukkig ben ik er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Ik had enkel wat kneuzingen, maar ik was wel in shock. Als je die lichten op je ziet afkomen, denk je dat het afgelopen is. En ik wilde nog niet sterven”, vertelt Ruth Beeckmans in Story.

Het ongeval is voor Ruth een serieuze wake-upcall geweest. “In een vingerknip kan het fout gaan. Na het ongeluk ben ik bewust snel weer in de wagen gekropen. Maar nog steeds slaat de angst mij om het hart als ik naast een vrachtwagen rijd. Toen ik voor het VTM-programma ‘Weg met ons ma’ met mijn mama in Zuid-Afrika was, zijn we in een auto gekropen met een stuntrijder. Het tollen van de wagen in combinatie met de geur van verbrand rubber katapulteerde me meteen terug naar het ongeval. Doodeng.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.