Prins Harry razend op zijn broer William na deze opmerking over Meghan: “Dat kwam hard aan”
Prins Harry razend op zijn broer William na deze opmerking over Meghan: “Dat kwam hard aan”
Foto: Photonews

In het nieuwe boek ‘Royals at war’ vertellen journalisten Dylan Howard en Andy Tilett over de ‘oorlog’ binnen de Britse koninklijke familie. Tussen prinsen William en Harry komt het allicht nooit meer goed. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Prins Harry was vastbesloten om een toekomst uit te bouwen met zijn Meghan, ondanks de vele waarschuwingen van zijn broer William en schoonzus Kate. Meermaals hebben zij hun achterdocht openlijk laten merken. Zo nam volgens de auteurs William zijn jongere broer apart tijdens een 'diplomatieke bemiddeling' en vroeg hij: "Is zij de ware voor jou?"

En vlak nadat Meghan Markle Harry vergezelde op een reis naar Botswana, waarschuwde Kate haar schoonbroer om het rustiger aan te doen. "Ze herinnerde hem er voorzichtig aan dat hij met iemand met een heel ander leven, verleden en carrière aanpapte. Kate drukte hem op het hart dat het tijd, zorg en aandacht zou kosten om te integreren."

William zei ook dat de familie de bedoelingen en achtergrond van Meghan niet kende. Dat kwam hard aan, en Harry beschuldigde zijn broer ervan zijn relatie kapot te willen maken. Toch waren er ook veel paleismedewerkers positief over zijn nieuwe wederhelft: "Als je al de IQ’s van de ‘senior royals’ bij elkaar zou tellen, dan zou dat nog altijd niet gelijk zijn aan dat van haar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.