Zeer verrassend nieuws over Koen Wauters: “Dit gaat hij doen op VTM, voor de allereerste keer ooit”
Zeer verrassend nieuws over Koen Wauters: “Dit gaat hij doen op VTM, voor de allereerste keer ooit”
Foto: Photonews

VTM pakt later dit jaar uit met 'Snackmasters'. Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Koen Wauters en Ruth Beeckmans. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

In ‘Snackmasters’ gooien bekende Vlaamse topchefs zich op populaire snacks als Kinder Bueno, Crokyships of een KitKat. Ze gaan met elkaar in duel om zo goed mogelijk het geheime recept van een snack te onttrafelen en die zo perfect mogelijk na te maken. In elke aflevering gaan twee sterrenchefs de uitdaging aan. Om die zo perfect mogelijke replica te maken, krijgen ze als hulpmiddel enkel de officiële ingrediëntenlijst van een snack.

Uiteraard moet alles binnen vooraf vastgelegde tijdslimieten gebeuren, waarna de chefs hun creatie moeten voorleggen aan de verantwoordelijken van de fabrieken waar de snacks worden gefabriceerd. Hun snack zal er worden getest door het personeel op de werkvloer en door de bazen. Kunnen ze het geheim van een schijnbaar eenvoudige snack achterhalen?

Die epische strijd zal in goede banen worden geleid door Koen Wauters, die zich daarmee voor het eerst op culinaire paden waagt. Hij zal worden bijgestaan door Ruth Beeckmans, altijd goed voor grappige en hilarische interventies. Terwijl Koen de wedstrijd tussen de sterrenchefs zal volgen, gaat Ruth achter de schermen van de grote fabrieken op zoek naar de echte productieprocessen van de snacks.

Meer nieuws

Meer nieuws

.