Marina Wally is heel duidelijk: "Dat zal ik nooit doen! Dan zou ik verraad plegen tegenover mijn ouders"
Marina Wally is heel duidelijk: "Dat zal ik nooit doen! Dan zou ik verraad plegen tegenover mijn ouders"
Foto: Photonews

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, mag Marina Wally weer binnen in de villa van haar betreurde ouders. In Dag Allemaal vertelt Marina dat ze haar ouderlijke huis nooit zal verkopen.

“Want als ik hier ben, is het precies of ik hier nog bij mijn pa en ma zit. Voor mij is het nog iedere keer thuiskomen als ik de voordeur opendoe. Heel de familie heeft hier in de straat gewoond. Tante Louisa, Tante Berta, Tante Irène bij wie ik heel veel tijd doorbracht als kind, tante Margriet… Mijn ouders hebben hier ook hun trouwfeest gehouden. Hun huwelijksfoto’s zijn hier in de tuin gemaakt. Dat doe je niet zomaar weg”, Marina Wally.

Nochtans werd onlangs beweerd dat zij de villa verkocht had. “Dat was een misverstand. Ik heb het huis hiernáást verkocht, dat was van pépé André. Het werd te zwaar voor mij om ook dat huis nog te onderhouden. Maar het huis van Eddy Wally zal ik nooit verkopen! Dat zou als verraad aanvoelen tegenover mijn ouders. Mijn pa heeft gesmeekt dat ik het huis nooit zou wegdoen, omdat ons ma hier gestorven is. Ik heb hem dat beloofd, en ik zal die belofte nooit verbreken!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.