Heel ontroerend gebaar van Christoff die zich om deze mensen bekommert: “Ik kreeg dat echt niet over mijn hart”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Christoff kon tijdens de lockdown niet optreden. Hij maakte van de vrijgekomen tijd wel gebruik om zich over zijn fans te bekommeren.

“Omdat ik merkte dat veel mensen zich tijdens de crisis eenzaam voelen. Ik heb een oproep naar mijn fans gedaan: ‘Als je iemand kent die je een hart onder de riem wilt steken, stuur dan een mail en de 25 mooiste verhalen krijgen van mij een videoboodschap.’ Uiteindelijk kon ik het niet over mijn hart krijgen om er maar 25 te maken, en dus werden het er bijna 500”, vertelt Christoff in Dag Allemaal.

En nu mag Christoff eindelijk weer gaan optreden. Maar de zaal zal minder gevuld zijn dan Christoff gewend is. “Als ik in gewone tijden had moeten optreden in een zaal waar maar 200 man zat, zou ik denken: ‘Oei!’ Maar nu weet ik dat er gewoon niet méér volk binnen mag en dat die 200 mensen speciaal voor mij komen. Dat haalt mij als artiest niet naar beneden.”

Ook polonaises zijn verboden. “Mensen kunnen ook op een andere manier genieten van mijn liedjes, hoor. Als het applaus even groot is, hoef ik geen polonaise. Ik denk dat mensen zelfs nog méér aan mijn concerten gaan hebben, omdat ze meer naar de teksten zullen luisteren.”

Tags christoff