Mathias Vergels geeft meer uitleg over zijn relatiebreuk: “Om die reden zijn we uit elkaar gegaan”
PMN
Mathias Vergels geeft meer uitleg over zijn relatiebreuk: “Om die reden zijn we uit elkaar gegaan”
Foto: Photonews

Mathias Vergels (28) zag een einde komen aan zijn relatie met Julie Houtman. De twee hebben met Emile een zoontje. Intussen vond Mathias nieuwe liefde bij Thuis-actrice Lynn Van den Broeck.

Mathias Vergels is nu dus een alleenstaande papa. “De grootste aanpassing voor mij was het besef dat een kind structuur nodig heeft”, zegt de acteur in Dag Allemaal. 

“Iets wat ik zelf te weinig heb. De eerste weken heb ik echt genoteerd op welke uren er wat moest gebeuren met Emile. Want ik moet mij aanpassen aan hem, en niet omgekeerd.”

Mathias en Julie kozen voor co-ouderschap. “Julie en ik zijn flexibel en communiceren goed. Zeker in het begin, toen het voor mij nog wat zoeken was, heb ik veel aan haar gehad. Al zijn we geen koppel meer, we kunnen nog steeds op elkaar rekenen. Zeker als het in het belang is van onze zoon.”

Twee warme nesten
Mathias legt uit ook waarom hij en Julie besloten om uit elkaar te gaan. Na vijf mooie jaren was uit elkaar gaan niet evident. Maar onze levensstijlen kwamen niet meer overeen. Maar het is niet omdat je uit elkaar bent, dat het opvoeden stopt.” 

“Emile is voor ons beiden het allerbelangrijkste ter wereld. We hebben samen voor hem gekozen en zullen er samen voor zorgen dat hij op een goede manier kan opgroeien. Julie en ik hadden van bij de geboorte dezelfde visie op de waarden en normen die we hem willen bijbrengen. Het belangrijkste is nu dat hij kan opgroeien in twee warme nesten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.