Prins Harry is momenteel heel ongelukkig: “Hij heeft een probleem maar Meghan wil er niet van weten”
PMN
Prins Harry is momenteel heel ongelukkig: “Hij heeft een probleem maar Meghan wil er niet van weten”
Foto: Photonews

Het gaat niet zo goed met prins Harry. Royaltywatchers Andy Tillet en Dylan Howard geven in hun nieuwe boek ‘Royals At War’ wat meer uitleg.

Prins Harry en Meghan Markle besloten om Londen achter hun te laten en te verhuizen naar Los Angeles. Maar die verhuis weegt bij prins Harry heel zwaar door. Zo zwaar zelfs, dat hij het liefst weer naar Londen zou terugkeren.

Tijdens de lockdown heeft Harry écht afgezien. Zijn vader prins Charles testte positief op het coronavirus. Harry wilde graag bij hem zijn maar kon niet terugvliegen omwille van de lockdown.

Het maakte Harry erg ongelukkig. Bovendien kampt de prins ook nog eens met vliegangst. Die moet hij telkens weer overwinnen als hij heen en weer wil.

Harry zou heel graag terugkeren naar Londen. “Maar dat zal niet gebeuren”, zeggen de royaltywatchers. “Hij heeft een keuze gemaakt, zeker in de ogen van Meghan. Die zegt hem dat het wel zal beteren als de mediastorm overgewaaid is. Al zoekt Meghan die media wel voortdurend op terwijl Harry hen liever wil mijden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.