Christoff diep teleurgesteld: “Voel me serieus in de steek gelaten door hen”
PMN
Christoff diep teleurgesteld: “Voel me serieus in de steek gelaten door hen”
Foto: Photonews

Christof mag voor een beperkt publiek weer gaan optreden. Dat doet hij al zeker in het pop-uptheater in Puurs.

Het is intussen al bijna vier maanden geleden dat Christoff nog eens op een podium stond. “Ik vind het echt jammer dat de regering de evenementensector pas als laatste laat heropstarten”, steekt de zanger van wal in Dag Allemaal. 

“Ze proppen wel vliegtuigen vol, maar wij mogen niet optreden. Dat slaat toch nergens op? Een concertzaal laten volstromen met duizenden mensen zou onverantwoord zijn. Dat begrijp ik natuurlijk, en dat hoeft ook niet.”

Fabeltje
“Maar met de nodige afstand kan er misschien wel meer volk in de zalen. Eerlijk, ik voel mij in de steek gelaten door de regering. Ik heb de voorbije drie maanden nul euro verdiend, terwijl ik wel met een groot deel van mijn vaste kosten blijf zitten.” 

“Velen zijn de voorbije maanden getroffen door de crisis. Uiteraard, en sommigen veel harder dan ik. Dat besef ik allemaal wel. En ik heb ook een job die ik graag doe en waar ik in normale omstandigheden goed mijn boterham mee verdien, maar het is ook mijn énige bron van inkomsten. Veel mensen gaan ervan uit dat artiesten steenrijk zijn, maar da’s een fabeltje."

Meer nieuws

Meer nieuws

.