Christoff en Ritchie beleven moeilijke momenten tijdens lockdown: Dit is er gebeurd
PMN
Christoff en Ritchie beleven moeilijke momenten tijdens lockdown: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Iedereen zal maar wat blij zijn dat de lockdown voorbij is. Dat is ook zo het geval voor Christoff en Ritchie.

De lockdown deed de relatie tussen Christoff en Ritchie ook geen goed. “De eerste week van de lockdown was iedereen een beetje van slag. De gedachte ‘Hoe moet dit verder?’ plaagde mij ook”, vertelt Christoff in Dag Allemaal. 

“Daarna ben ik begonnen met de grote schoonmaak. Dat was wel leuk, maar je kan dat geen weken volhouden. Gelukkig hebben Ritchie en ik op dat moment net een thermomix gekocht, een multifunctionele keukenmachine met voorgeprogrammeerde recepten. Het klinkt misschien belachelijk, maar die machine heeft zo’n beetje onze relatie gered.”

“Wel kijk, ik denk niet dat mensen gemaakt zijn om 24 uur per dag samen te zijn. Het zou dan ook hypocriet zijn om te beweren dat Ritchie en ik geen woorden hebben gehad. Dat zal wel voor meerdere koppels gelden.”

“Koken is iets waar Ritchie en ik normaal geen tijd voor hebben om dit samen te doen. Die afleiding hadden we nodig om weer helemaal naar elkaar toe te groeien. En zo hebben we bewezen dat onze relatie, mits wat hulp, coronaproof is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.