Prinses Beatrix verbolgen en schopt rel in privéjet: “Ik wil dat je luistert en nu meteen dit doet”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Onderzoeksjournalist Philip Dröge heeft een spraakmakende onthulling gedaan over prinses Beatrix (82). Hij deed dat in zijn podcast.

Het is al langer geweten dat prinses Beatrix niet de makkelijkste is in omgang. Dat blijkt nogmaals uit een anekdote van Dröge. Beatrix werd met een privéjet naar het Zwitserse Davos gevlogen voor een internationaal congres. Het toestel mocht niet op deze kleine luchthaven geparkeerd blijven staan, maar moest uitwijken naar een ander vliegveld in de buurt.

Toen Beatrix ‘s avonds weer naar huis wilde was het plots hevig gaan sneeuwen. Zo kon ze niet met haar privéjet naar huis terugkeren. Jeroen van der Veer van Shell, met zijn Gulfstream, kon wel nog landen op het vliegveld.

Verbolgen
Hij vroeg aan Beatrix of ze mee wilde met hem? “Ik ga naar Rotterdam”, zei hij. Beatrix stemde in maar na even vliegen ging ze melden dat ze toch liever naar Amsterdam wilde. Jeroen stemde niet toe en zei tegen de prinses dat ze haar mensen moest vragen om haar daar op te halen.

Beatrix was erg verbolgen dat men het vluchtplan voor haar niet wilde aanpassen. Bovendien wilde ze tijdens de vlucht ook nog eens een sigaret opsteken, maar ook dat mocht uiteraard niet.