Keert Bab Buelens snel terug naar Familie? Ze geeft zelf het antwoord
PMN
Keert Bab Buelens snel terug naar Familie? Ze geeft zelf het antwoord
Foto: Medialaan

Bab Buelens is de nieuwe stem van Qmusic. Ze gaat samen met Vincent Fierens ochtendradio maken.

Voor de 26-jarige Bab Buelens zal het even wennen worden. “Ik ben écht geen ochtendmens, neen”, vertelt Bab in het Nieuwsblad. 

"Ik kruip doorgaans vrij laat in bed, dus ik moet nu mijn ­bioritme helemaal omgooien. Zondag ging ik al om halfzeven 's avonds slapen, zodat ik om halfvier weer kon opstaan. Drie keer raden: ik lag de hele nacht half wakker. Al had dat ook te maken met de zenuwen. Radio maken is een nieuwe ­wereld voor mij. Het voelde als een eerste schooldag.”

Haar lief Vincent Banic waakt dat ze niet te veel hooi op haar vork neemt. "Als ik plots niet weet wat eerst te doen, dan zegt hij: Hey, en ik dan? Dat is het signaal om niet té wild in mijn werk te vliegen. Nu smijt ik me wel volledig op radio. Maar om halfzeven in mijn bed kruipen, dat zal ik nog moeten ­oefenen.”

Veel fans van Familie zouden Bab ook graag zien terugkeren naar Familie. Dat zal jammer genoeg niet snel gebeuren. "Acteren zit er niet meteen in", gaat ze verder. "Mijn activiteiten op sociale media blijven lopen. Die heb ik volledig zelf in de hand.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.