VTM

Christophe had het moeilijk: “In mijn relatie met Nick was dat heel zwaar om dragen”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het heeft niet mogen zijn voor Nick en Christophe. Ze werden gekoppeld in 'Blind Getrouwd', maar besloten uiteindelijk om te scheiden.

“Nick was zeker mijn type. Hij is geen lelijke mens. Dat is niet moeilijk om daar verliefd op te worden. Nick is ook emotioneel en ik heb ook veel geleerd van hem. Voor mij was wat moeilijker om over emoties te praten. Dat hij heeft mij wel geleerd”, legt Christophe uit bij MMN.

“De laatste week voor het huwelijk van Blind Getrouwd had ik schrik dat ik die persoon zou kennen. Dat was wel een grote stress. Toen ik Nick leerde kennen barstte het feest los.”

Zwaar om dragen
“Het was zwaar dat mijn liefde voor Nick niet werd beantwoord. Ik kon er wel over praten maar ik kreeg wel de boodschap dat het bij hem niet was. Dat was wel zwaar voor mij. Moesten wij elkaar in het dagelijkse leven leren kennen, zou de interesse er ook niet geweest zijn. Ik geloof niet dat de druk van de camera’s er voor zorgde dat het niet gelukt was. Wij waren daar snel aan gewend.”

“Het gaat nu goed met Nick. Hij werkt in de luchtvaart, dus dat is niet makkelijk. Ik hoor Nick elke dag en dat is de grootste onzin eerst. Dat is ook normaal, we hebben zo intense band die zo moeilijk kapot te maken is.”

“Nee, tussen mij en Nick wordt het niets meer. Dat is voorbij. Die beslissing is ook genomen geweest. Dat is een afgesloten hoofdstuk. Meer dan vrienden wordt het nooit en dat is goed zo voor mij.”