Karl Vannieuwkerke is duidelijk over zijn nieuwe talkshow: “Over dat onderwerp praten we niet”
PMN
Karl Vannieuwkerke is duidelijk over zijn nieuwe talkshow: “Over dat onderwerp praten we niet”
Foto: Photonews

Karl Vannieuwkerke start met zijn nieuwe talkshow ‘Vive La Vie’. Het wordt een talkshow over de kleine dingen des levens.

Karl Vannieuwkerke laat de vaste rubrieken uit ‘Vive Le Vélo’ aan bod komen maar wel in een aangepast vorm. “Het is me de voorbije weken opgevallen hoe mooi ons land eigenlijk wel is”, bedenkt Karl Vannieuwkerke zich in Het Nieuwsblad.

“Wij haasten ons elk jaar naar de Provence om te ontstressen in de natuur, maar we moeten helemaal niet zo ver lopen.” Vandaar dat de presentator zijn gesprekstafel iedere aflevering op een andere plek neerpoot. Zelf bracht hij de lockdown door op zijn boerderij in Beerst. Een periode van onthaasting.”

“Het wordt een boeiende ­ervaring, denk ik. Een andere manier van presenteren dan ik gewoon ben. Andere thema's, andere gasten. Let wel, we gaan geen zomerversie van Vandaag maken. Het is geen actuashow. Stel nu dat Trump halverwege juli wordt afgezet, zullen we het daar wel even over hebben, maar dat wordt niet de insteek van het ­programma. Persoonlijke verhalen staan centraal.”

Over het coronavirus zelf zal Karl niet praten met zijn gasten. ­“Corona is de aanleiding, maar niet het onderwerp."

Meer nieuws

Meer nieuws

.