Walter Grootaers neemt drastisch besluit nadat hij getroffen is geweest door coronavirus
PMN
Walter Grootaers neemt drastisch besluit nadat hij getroffen is geweest door coronavirus
Foto: Photonews

Walter Grootaers was de eerste bekende Vlaming die te maken kreeg met het coronavirus. De zanger van De Kreuners moest zelfs opgenomen worden in het ziekenhuis.

Tegenwoordig gaat het weer goed met Walter Grootaers. “Ik weet dat ik weer helemaal genezen ben”, zegt hij in ‘De Zevende Dag’. “Ik werk ook weer aan mijn fysiek en de stem gaat ook elke keer beter en beter. Het is nog niet 100%, maar het gaat de goede kant uit.”

“Mijn fysiek was voor een groot stuk weg. Toen ik in het begin weer op de crosstrainer kroop, zat ik er na tien minuten door. Maar nu kan ik weer een uur op.”

“De eerste week lag ik op intensieve zorgen, dat was niet leuk. De tweede week was dat thuis in quarantaine. Dan denk je vooral heel veel na. Dat was een periode dat ik tijd had voor mezelf. De voorbije 40 jaar ben ik te druk bezig geweest. Ik ga alleen nog de dingen doen die ik graag doe.”

“Ik begrijp niet dat mensen de regels aan hun laars lappen. De afstand is voor mij heel belangrijk. In supermarkten draagt 80% geen mondmasker, maar bewaar dan wel de afstand. Ze zouden daar zeker een mondmasker moeten verplichten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.