Rachel Hazes hard voor haar beste vriendin en stapt naar rechter
PMN
Rachel Hazes hard voor haar beste vriendin en stapt naar rechter

Rachel Hazes is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Zo ligt ze in de knoop met haar dochter Roxeanne en met haar voormalig hartsvriendin Marieke van Beek.

Marieke was ruim twaalf jaar werkzaam in het bedrijf van Rachel Hazes. Vrienden begrijpen niet hoe de twee vriendinnen in zo’n ruzie terecht zijn gekomen.

“Marieke zou een woning van Rachel gehuurd hebben zonder haar medeweten, voorafgaand aan de periode dat Rachel in het ziekenhuis lag vanwege haar psychische klachten. Ze kwam hier pas later achter en wil nu geld zien”, aldus een vriend aan Weekend.

Marieke schrok dan ook van de vordering. Ze zou beschikken over documenten die meer duidelijkheid moeten brengen voor de rechter. Rachel Hazes laat via haar woordvoerder weten dat ze niet wil reageren.

“Ik wens in dit stadium niet in te gaan op vragen over deze kwestie. De zaak is nog onder de rechter. Daarbij betreft dit een privékwestie en is er geen belang om dit in de media te bespreken”, luidt het. Rachel eist van Marieke een schadevergoeding van 30.650 euro.

Meer nieuws

Meer nieuws

.