VTM

Nathalie Meskens nodigt Koen Wauters uit: Dit is de reden

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Nathalie Meskens geniet met volle teugen van haar dochtertje Lima. Het moederschap bevalt haar enorm.

Maar er ook moet natuurlijk ook nog gewerkt worden. Zo kan je Nathalie Meskens deze zomer aan het werk zien in het programma ‘Allerbeste Kijkers’. Vanaf maandag 29 juni selecteert Nathalie Meskens in het nieuwe Allerbeste Kijkers de leukste fragmenten uit de voorbije acht seizoenen van Beste Kijkers. 

Dat doet ze samen met bekende vrienden van het programma, zoals Koen Wauters, An Lemmens, Kürt Rogiers en Julie Van den Steen. Elke dag komt er een ander thema aan bod en kiezen de bekende vrienden hun drie favoriete filmpjes uit alle afleveringen van Beste Kijkers. Allerbeste Kijkers is vanaf 29 juni van maandag tot donderdag om 20.50 te zien bij VTM.

"Altijd geestig om zien"
“Acht seizoenen Beste Kijkers, dat zijn onnoemelijk veel fragmenten die gepasseerd zijn. Het is enorm plezant om daar nu in te duiken. Zeker wanneer heel wat mensen die ooit in Beste Kijkers te zien waren mee op zoek gaan naar hun leukste fragmenten. En het is ook altijd geestig om mezelf en alle panelleden te zien met verschillende - en doorheen de jaren soms achterhaalde - looks (lacht)”, aldus Nathalie Meskens.

Naast zijn top 3 van favoriete fragmenten uit alle Beste Kijkers, selecteert Koen Wauters op woensdag 1 juli de meest opmerkelijke filmpjes waarin presentatoren en presentatrices de bal misslaan. 

“Beste Kijkers is een topprogramma”, aldus Jacques Vermeire. Jacques sluit de eerste Allerbeste Kijkers-week af op donderdag 2 juli met fragmenten waarin kostbare tips worden gegeven om het te maken als steracteur. Jacques geeft ook zijn drie favoriete filmpjes uit Beste Kijkers mee.