Het maakt Jo Vally zeer boos na wat er gebeurde: "En die pipo gaf daar zelfs toestemming voor"
PMN
Het maakt Jo Vally zeer boos na wat er gebeurde: "En die pipo gaf daar zelfs toestemming voor"
Foto: Photonews

Jo Vally zit in de entertainmentsector en zij zijn zwaar getroffen door de coronamaatregelen. Al neemt de zanger niemand iets kwalijk.

“Ik neem ook de virologen niets kwalijk”, zegt Jo Vally in Primo. “Zij hebben de beperkingen opgelegd om erger te voorkomen. Misschien had wat meer financiële steun voor artiesten wel gemogen, maar het is logisch dat er af en toe is misloopt. Niemand is perfect.”

“Waar ik dan wel zeer verontwaardigd en kwaad over ben, zijn de manifestaties van meer dan 10.000 mensen, samengeperst als sardienen met de toelating van - sorry dat ik het woord gebruik - een pipo van een Brussels burgemeester Philippe Close, zijn gaan betogen die racisme.”

“Kijk, ik vind dat ieder mens op aarde, welke gelaatskleur hij of zij ook heeft, dezelfde rechten heeft en dat er iets aan dat racisme gedaan moet worden. Maar om dan met een zinloze betoging, die bovendien criminelen aantrekt die plunderen en geweld plegen, de volksgezondheid op het spel zetten, dat is er ver over. Eigenlijk zou Close zelf moeten aftreden.”

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.