Vreemde ommezwaai op komst in ‘Familie’? : “Dat gaat er tussen Hanne en Tony gebeuren”
Vreemde ommezwaai op komst in ‘Familie’? : “Dat gaat er tussen Hanne en Tony gebeuren”
Foto: VTM

Uit een oproep voor een gastrol in ‘Familie’ blijkt dat er in het nieuwe seizoen al snel een dode zal vallen. Er werd immers gezocht naar een man die zowel een verpleger als een lijk kon spelen. Het is voorlopig een mysterie wie de moordenaar is, maar de beschuldigende vingers wijzen massaal richting Tony.

In TV Familie lezen we dat men er op de ‘Familie’-fansites van uitgaat dat Tony een helper gaat zoeken bij Hannes bevalling en dat hij die assistent daarna vermoordt. Maar als Tony dat personage effectief van kant maakt, zal hij nog niet meteen ontmaskerd worden.

Jeroen Van Dyck en Margot Hallemans zitten namelijk in elkaars ‘circle of trust’ en hebben elkaar dus opgenomen in hun sociale bubbel. Zo hoeven ze niet de verplichte anderhalve meter afstand te bewaren. Die afspraak zou niet gemaakt zijn als Hanne binnen de kortste keren bevrijd zou worden, zo redeneert het weekblad.

Een ‘Familie’-fan vermoedt zelfs dat er sprake gaat zijn van het zogenaamde ‘Stockholmsyndroom’, waarbij Hanne dan een innige band zou ontwikkelen met haar ontvoerder. Het is nu enkel afwachten hoe de verhaallijn gaat evolueren, maar het zou in elk geval een verrassende ommezwaai zijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.