Insiders vrezen voor huwelijk Harry en Meghan: Dit is er aan de hand

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle zijn ondertussen al twee jaar een getrouwd echtpaar. Voor Meghan was het niet haar eerste huwelijk. Volgers insiders moet prins Harry er nu over waken dat hun huwelijk niet om dezelfde strandt. Dat schrijft de Nederlandse Story.

Meghan Markle trouwde in 2011 met de Amerikaanse filmproducent Trevor Engelson. In 2013 vroeg ze de scheiding aan. De twee woonden toen al een tijdje niet meer onder één dak. Trevor zat nog in de echtelijke woning in Los Angeles, maar Meghan vertoefde in Toronto. Ze had na lang proberen immers een rol bemachtigd in de serie 'Suits', die in Toronto werd opgenomen.

Volgens haar voormalige jeugdvriendin Ninaki Priddy kwam Meghans carrière vanaf dan op de eerste plaats. “Toen ze een beroemde actrice werd, was hij kennelijk niet goed genoeg meer voor haar. Heel triest.”

Volgens biograaf Andrew Morton vertelde ze dat Trevor niet persoonlijk, maar stuurde ze hem een e-mail. Daarna zou ze haar verlovings- en trouwring per post naar hem teruggestuurd hebben.

Nu Meghan met prins Harry naar Los Angeles is verhuisd om haar acteercarrière een nieuwe impuls te geven, vrezen insiders dan ook voor hun huwelijk….