Elodie Ouedraogo doet verrassende onthulling over haar verloofde Jeroom: “Heel veel mensen schrikken daarvan”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Elodie Ouedraogo was zaterdagochtend de centrale gast in ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op Joe. Daar vertelde ze tegen presentatrice Evi Hanssen over haar relatie met cartoonist Jeroom. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Elodie Ouedraogo en Jeroom hebben elkaar jaren geleden leren kennen op een HUMO’s Pop Poll. Ondertussen zijn ze verloofd en hebben ze samen een zoontje, Remus. “Hij is echt mijn beste vriend”, zegt Elodie over haar verloofde. “We hebben beiden het gevoel dat we iemand hebben gevonden die we nooit gaan kunnen houden, daarom blijven we zoveel moeite doen voor elkaar.”

Dat hij vaak steken uitdeelt aan haar, bijvoorbeeld wanneer hij jurylid is in ‘ De Slimste Mens Ter Wereld’, is geen verrassing voor Elodie. “Wij zijn thuis ook zo”, lacht de voormalige atlete. “Maar wat veel mensen niet weten: hij doet dat vooral op tv, als hij Jeroom is. Maar thuis is hij heel vaak het omgekeerde. Ik ben veel brutaler dan hij, ik zal veel gemakkelijker met hem lachen dan omgekeerd. Als de camera uit is, is hij een heel rustige, bijna introverte man. Heel veel mensen schrikken daarvan. In ‘De Slimste Mens’ vergroot hij gewoon uit wat er in hem zit.”