Meghan Markle choqueert: “Ze was koud en bijzonder onbeleefd”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Vrijdag kwam een nieuw boek uit over prins Harry en Meghan Markle, van schrijfster Lady Colin Campbell. Zij heeft in het verleden nog boeken over het Britse koningshuis neergepend.

Campbells onthullingen in het boek schetsen geen fraai beeld van Meghan Markle. Dat lezen we in Het Nieuwsblad. Zo beweert de schrijfster bijvoorbeeld dat de hertogin zich misdragen zou hebben op het huwelijk van Harry zijn beste vriend Charlie Van Straubenzee.

“Een vrouw sprak Meghan Markle aan”, staat er te lezen in het boek. “Ze gaf de hertogin complimentjes en wenste haar een gelukkige verjaardag. Maar Meghan keek haar aan alsof ze een spook had gezien. Zonder ook maar een woord te zeggen, liep ze weg.” Campbell omschrijft het gedrag van Meghan als koud en bijzonder onbeleefd.

Ook het ontbijt de volgende ochtend verliep volgens Campbell niet van een leien dakje. “Een andere vrouw zei tegen Meghan dat ze haar bewonderde en dat ze bijzonder blij was dat prins Harry zo’n goede vrouw had gevonden. Opnieuw zei Meghan niets en keek ze de vrouw vuil aan. Ze weigerde het hele ontbijt lang ook maar iets te zeggen.”