Phaedra Hoste misnoegd: “Voor sommigen ben ik daarom blijkbaar een bitch”
Phaedra Hoste misnoegd: “Voor sommigen ben ik daarom blijkbaar een bitch”
Foto: Photonews

In Dag Allemaal vertelt Phaedra Hoste openhartig over haar gespannen verhouding tot de media. Daarom geeft ze zelden of nooit nog een interview.

“Ik werd altijd afgeschilderd als het afstandelijke model, het omhooggevallen madammeke. Terwijl ik toch hoor dat ik net een empathisch iemand ben met veel humor, maar dat kwam zelden aan bod. In de plaats daarvan kwam ik in de media met mijn liefdesleven en zo. Laster en eerroof noem ik dat. Ik heb vele rechtszaken aangespannen, hoor”, aldus Phaedra Hoste. “Ik heb dus geen zin om nog door het slijk gehaald te worden.”

Wanneer Dag Allemaal aangeeft dat Phaedra soms olie op het vuur gooit door op de sociale media haar uitgesproken mening te verkondigen over bijvoorbeeld de roetpieten, reageert ze fel. “Ja, mag ik? Ik ben een vrouw met een mening en ik sta op mijn strepen. Ben ik daarom een bitch? Voor sommigen blijkbaar wel.”

“Ik heb een karakter, hé. Die Vlaams-Spaanse furie zit erin aan mijn mama’s kant zou er Spaanse invloed zijn - en ze komt af en toe naar boven. Ik doe dat niet om aandacht te trekken, maar om mijn mening te uiten. Als er iemand onrecht aangedaan wordt, roer ik me. Dat doe ik van kinds af al, het ligt in mijn karakter. Ik kan níet tegen onrechtvaardigheid en al zeker niet tegen profitariaat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.