Royaltywatcher vergelijkt Mathilde en Máxima en onthult haar favoriet: “Zij is op alle vlakken een topkoningin”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zowel onze koningin Mathilde als de Nederlandse koningin Máxima zijn fan van Belgische mode. Ze dragen allebei het grootste deel van de tijd kleding van Edouard Vermeulen en zijn modehuis Natan. Maar wie van de twee gaat nu het best gekleed? Royaltywatcher Kathy Pauwels heeft een duidelijke favoriet.

“Het zijn twee totaal verschillende types”, zegt Kathy Pauwels in TV Familie. ‘Mathilde is heel stijlvol, maar ik vind Máxima op alle vlakken toch een topkoningin, hoor. Ze kan ook zo los en spontaan zijn, hé. En dat uit zich ook in haar kleding. Soms zíe je gewoon niet dat ze heel erg chique kleding draagt, omdat haar spontane persoonlijkheid dat helemaal overstijgt.”

Daar is BV-stylist Jody Van Geert het niet mee eens: “Geef mij toch maar Mathilde, hoor. Zij is in mijn ogen iets stijlvoller dan Máxima. Ik zie Máxima eerder als de betere middenstander dan als een koningin. Terwijl Mathilde die gracieuze allure over zich heeft, weet je wel. En dat mis ik dus een beetje bij Máxima. Mathilde is altijd de mooiste zwaan van de vijver.”