Jonah tikt Winnie op de vingers: “Dat is een slechte gewoonte”
Jonah tikt Winnie op de vingers: “Dat is een slechte gewoonte”
Foto: Facebook/VTM - Blind Getrouwd

Van het afgelopen Blind Getrouwd-seizoen zijn Winnie en Jonah het enige koppel dat overblijft. In Story vertellen ze hoe het samenwonen ondertussen verloopt, en dat er af en toe kleine irritaties opborrelen.

Het verdelen van de huishoudelijke taken lukt volgens het koppel vlot. “We hoeven daar niet eens afspraken rond te maken. Als ik eens later moet werken, maakt Jonah het eten klaar. En hij heeft het graag netjes thuis, meer dan ik soms. Met twee katten in huis kan het uiteraard niet altijd kraaknet liggen, maar zodra Jonah een vuiltje ziet, neemt hij de stofzuiger, zelfs om zeven uur ’s ochtends. Niet het meest ideale moment, maar het werk is dan toch gedaan”, vertelt Winnie.

“Winnie heeft de gewoonte om een vuil bord op het aanrecht te zetten en niet rechtstreeks in de vaatwasser. Ik deed dat thuis vroeger ook, maar ik werd gedrild dat dat niet mocht”, reageert Jonah. “Je ziet het, de kleine frustraties beginnen toch op te spelen”, lacht Winnie. “Het is normaal dat er na een tijd discussies komen, dat gebeurt bij alle koppels vroeg of laat.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.