VTM

Zeer verrassende carrièreswitch voor ‘Vicky’ uit ‘Lili en Marleen’: “Daarom al zo lang niet meer geacteerd”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tot afgelopen zondag kon je Grietje Vanderheijden als ‘Vicky’ aan het werk zien in Lili en Marleen op VTM. Vandaag acteert ze niet meer, ze is professioneel met heel andere activiteiten bezig. Dat vertelt de blondine in Story.

Grietje Vanderheijden geeft vandaag toneelles aan het conservatorium van Mechelen, en werkt als public speaking coach voor zakenmensen uit verschillende sectoren en politici. “Debatten en interviews voorbereiden, mee brainstormsessies en bedrijfspresentaties in elkaar steken, mensen voorbereiden in onderhandelingstechnieken en hoe ze op een podium en voor een camera moeten staan. Heel gevarieerd allemaal en erg boeiend om te doen.”

“Het begon allemaal toen een zakenman me na een concert met groot orkest aan het werk zag en hij me vroeg of ik hem wilde coachen. Mondreclame deed de rest. De bal ging aan het rollen, en mijn agenda liep zo vol dat ik er niets meer bij kon nemen. Daarom heb ik geen rollen meer kunnen aannemen en dat is de reden waarom ik al zo lang niet meer heb geacteerd en gezongen.”