Romeo's tonen hun groot hart en overhandigen cheque met enorm bedrag op aan Make-A-Wish
PMN
Romeo's tonen hun groot hart en overhandigen cheque met enorm bedrag op aan Make-A-Wish

Het was vandaag een speciale dag voor De Romeo's. Niet alleen zagen Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi elkaar na vier maanden quarantaine elkaar terug, ze mochten ook nog eens een cheque overhandigen aan Make-A-Wish.

"Het afgelopen jaar zijn er in de Belgische frituren zo’n 1,5 miljoen stuks verkocht van onze Romeo’s Frikandel XXL, goed voor 500 km worst of omgerekend gingen er de voorbije 365 dagen non-stop meer dan 1 meter worst per minuut over de toonbank. In vergelijking met vorig jaar is er 10% meer verkocht, waardoor we 1000 euro extra kunnen schenken aan Make-A-Wish ® Belgium-Vlaanderen, goed voor een totaalbedrag van €12.500", leggen De Romeo's trots uit. 

"We willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt en ook het komende jaar blijven we de trotse ambassadeurs van onze eigen frikandel. We blijven ook centen doneren waarmee de vereniging zoveel mogelijk wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte kan blijven realiseren."

Uiterst succesvol
Bij producent Vanreusel kunnen ze dat alleen maar bevestigen. “De cijfers zijn inderdaad indrukwekkend, want sinds de start van de samenwerking en de lancering van ‘De Romeo’s Frikandel XXL’ – op Valentijn, 3 jaar geleden – zijn er al meer dan 4 miljoen stuks verkocht, goed voor 1.350 km worsten of de afstand van onze fabriek in Hamont tot Barcelona. De worst krijgt elk jaar meer fans en tijdens de voorbije lockdown-periode was er een opmerkelijke verkoopstijging, die nog steeds aanhoudt. De mensen blijven verzot op 35 cm puur genot”, zegt Maurice de Kroon namens producent Vanreusel.

"We willen ook alle Belgische frituristen bedanken voor hun inspanningen, die enorm bijdragen aan dit succesverhaal. Recentelijk is het partnership met De Romeo’s en Make-A-Wish ® opnieuw verlengd en daar zijn we als bedrijf blij mee en bijzonder trots op”, aldus Paul-Emmanuel Vanreusel. 

Hilde Vander Stichele, Algemeen Coördinator van Make-A-Wish ® Belgium-Vlaanderen, gaat het ingezamelde geld goed besteden. “Wij geloven in de helende kracht van een wens. Als een kind kan geloven dat zijn of haar wens uitkomt, dan kunnen ze ook geloven dat ze beter worden. We zijn heel blij, maar vooral ook dankbaar voor de steun die we krijgen. De centen kunnen we goed gebruiken om het leed te verzachten en nog meer
dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te laten uitkomen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.