Het raakt Christoff erg diep: “Het is zo respectloos wat ze doen"
PMN
Het raakt Christoff erg diep: “Het is zo respectloos wat ze doen"
Foto: Instagram

Christoff zijn grootste hit is ongetwijfeld ‘Een Ster’. Het nummer werd gecoverd door Stan Van Samang en ook die versie werd ook een groot succes.

Op de radio horen we heel vaak de versie van Stan Van Samang. Dat vindt Christoff niet altijd even fijn. “Op de radio durven ze mij soms vergeten en dat raakt me wel. Ik vind het een beetje respectloos”, vindt Christoff in Het Laatste Nieuws.

Christoff bracht het nummer twaalf jaar geleden uit. Het helpt mensen ook bij het verwerken van het verdriet als ze een dierbare verloren hebben. “En dat geeft mij enorm veel voldoening”, zegt Christoff. Het valt niet meer te tellen hoeveel keer hij het nummer al op een begrafenis zong. “Uiteindelijk verliest iedereen op een bepaald moment in zijn leven wel iemand.” 

“Als ze dan kracht kunnen halen uit ‘Een Ster' vind ik dat bijzonder mooi. Ik bezoek wekelijks ook mensen die palliatief zijn. En dan vragen ze mij: 'Als ik er niet meer ben, ga je dan ‘Een Ster' speciaal voor mij zingen?' Ik had nooit gedacht dat ik met een bepaalde tekst zoveel mensen zou raken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.