Weerman Bram Verbruggen heeft nieuws: “Het wordt wisselvallig en koeler”
Weerman Bram Verbruggen heeft nieuws: “Het wordt wisselvallig en koeler”
Foto: Eén

Het blijft de komende dagen nog zeer heet, met temperaturen boven de 30 graden. Vrijdagnamiddag en -avond kunnen er onweersbuien losbarsten. In het weekend wordt het wisselvalliger en minder warm.

"Donderdag wordt opnieuw een zonnige en hete dag, met temperaturen rond 28 graden aan zee tot 31 graden in het binnenland. Er staat een matige wind uit het zuidoosten."

"Ook op vrijdag krijgen we tropisch weer, bij tempetaturen tot 32 graden. Er is eerst veel zon, maar in de loop van de dag komen er stapelwolken opzetten vanuit Frankrijk. Na de middag en vooral ’s avonds zijn er een aantal onweerachtige buien mogelijk."

"In het weekend krijgen toch wel ander weer. Het wordt wisselvallig. Op zaterdag blijft het nog wel warm met een temperatuur rond 27 graden. Er zijn meer wolken en regelmatig regen of buien."

"Ook zondag wordt een wisselvallige dag met soms regen of een aantal buien. Het wordt met 21 graden dan wel wat minder warm, en er staat ook meer wind dan we de laatste tijd gewoon zijn."

"Op maandag kan er nog een enkele bui vallen maar blijft het overwegend droog, bij opnieuw temperaturen rond 21 graden."

"Vanaf dinsdag wordt het dan opnieuw wat warmer. We gaan opnieuw in de richting van 25 graden in het tweede deel van volgende week, met meestal droog weer."

r24

Meer nieuws

Meer nieuws

.