‘Familie’ start met een bom na de zomer: “Tony gaat na Eulalie ook nog dit personage vermoorden”
‘Familie’ start met een bom na de zomer: “Tony gaat na Eulalie ook nog dit personage vermoorden”
Foto: VTM

Uit een online advertentie kunnen we afleiden dat het nieuwe seizoen van ‘Familie’ een dramatische start zal kennen. Er gaat alweer een dode vallen in de serie. Fans speculeren erop los wie de dader zou kunnen zijn, en wie het slachtoffer. Dat lezen we in TV Familie.

Op een website die figuranten zoekt voor tv-series is onlangs een oproep voor een merkwaardige gastrol in ‘Familie’ verschenen. Er werd een man gezocht tussen de 25 en 50 jaar die een verpleger én een lijk kon spelen. We kunnen dus met zekerheid besluiten dat er in het begin van het seizoen alweer een dode zal vallen.

Over wie de moordenaar zou kunnen zijn, daar zijn de meeste fans het over eens. Er wordt met veel beschuldigende vingers in de richting van Tony gewezen. Het was immers vorig seizoen al duidelijk dat de verpleger een echte psychopaat is. Hij heeft al een moord en de ontvoering van de hoogzwangere Hanne op zijn geweten. Tony is dus allesbehalve een doetje.

Veel kijkers vermoeden dat het nieuwe personage iets te maken heeft met de bevalling van Hanne. “Als je’t mij vraagt zoeken ze bij ‘Familie’ iemand die zogezegd bekwaam is om verpleger Tony bij Hannes bevalling bij te staan”, heeft TV Familie kunnen lezen op een fansite.

“Ja, eerst helpen om die baby ter wereld te brengen, om dan, hup, naar het hiernamaals geholpen te worden door valse Tony. Want die nieuwe verpleger kan hem natuurlijk wel verraden!” De meeste volgers van ‘Familie’-fansites gaan er dus van uit dat Tony hulp zoekt bij Hannes bevalling en dat hij die ‘assistent’ daarna vermoordt. Een redenering die best aannemelijk is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.