Meghan Markle ziet heel hard af na mislukte operatie: “Ze ligt op bed en heeft zoveel pijn”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle zijn al een tijdje niet meer gespot in Los Angeles. Ze houden zich echter niet verscholen voor de paparazzi. Er is een andere reden waarom het koppel niet meer buitenkomt. Dat meldt TV Familie.

“Meghan ligt op bed. Ze heeft veel pijn”, vertelt een bron dicht bij Meghans moeder Doria. “Ze kan zelfs niet stappen. Allemaal het gevolg van een pijnlijke operatie.” Meghan Markle heeft al jaren last van haar voeten. Ze heeft hallux valgus, wat een bult veroorzaakt aan de zijkant van de voeten.

“Meghan liet zich jaren geleden opereren aan die knobbelvoeten”, zegt de insider. “Een pijnlijke ingreep waarbij een deel van het bot wordt afgeschraapt. Maar doorgaans helpt dat en kunnen patiënten nadien weer normaal stappen en schoenen dragen. Bij Meghan bood de ingreep geen soelaas. Ze bleef pijn hebben.”

Die pijn was de laatste tijd verergerd. In die mate dat Meghan Markle zich onlangs nog eens liet opereren. Deze ingreep moest de schade van de vorige herstellen, maar ook nu heeft ze zoveel pijn dat ze momenteel in bed of op de sofa ligt.

Meghan krijgt gelukkig veel steun van Harry en haar moeder Doria, die vroeger ook aan hallux valgus leed. “Zij raakte er echter wél van verlost. Zij probeert haar dochter nu moed in te spreken en haar ervan te verzekeren dat uiteindelijk alles goed zal komen.”

Specialisten denken alvast dat haar probleem medisch opgelost kan worden. “Vermoedelijk werden er splinters gevormd toen die bol werd afgeschraapt. Die veroorzaken nu waarschijnlijk hinder en/of ontstekingen. Maar als die splinters worden verwijderd, zou Meghan over enkele weken helemaal van de pijn verlost moeten zijn.”