Hilde De Baerdemaeker ontdekt verrassende nieuwe hobby: “Na jarenlang lachen met mijn man doe ik dat nu ook”
Hilde De Baerdemaeker ontdekt verrassende nieuwe hobby: “Na jarenlang lachen met mijn man doe ik dat nu ook”
Foto: Photonews

De coronaperiode heeft voor Hilde De Baerdemaeker ook iets positiefs gebracht. De actrice heeft een nieuwe hobby ontdekt.

“De laatste weken heb ik iets ontdekt: ik fiets eigenlijk echt graag. En door een stom toeval voor het eerst in mijn leven op een koersfiets gestapt.. waaw. Heerlijk”, schrijft Hilde De Baerdemaeker op Instagram.

“Na jaren lachen met mijn man zijn “click-pedalen” en zijn lelijke fiets-zonnebril zet ik er zelf vrolijk eentje op en koers ik tussen de velden met een blij bakkes! (Mét click-pedalen) Challenge (nu ik terug kan gaan werken): dit als woon-werkverkeer (bij mooi weer).”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De laatste weken iets ontdekt: ik fiets eigenlijk echt graag. En door een stom toeval voor het eerst in mijn leven op een koersfiets gestapt.. waaw. Heerlijk. Na jaren lachen met mijn man zijn “click-pedalen” en zijn lelijke fiets-zonnebril zet ik er zelf vrolijk eentje op en koers ik tussen de velden met een blij bakkes! (Mét click-pedalen 😎)Challenge (nu ik terug kan gaan werken) ; dit als woon-werkverkeer (bij mooi weer). En een tip: voor alle dorstige fietsers on the road: Vul je drinkbus thuis met kraanwater, beetje zout en bio-grenadine, en als die onderweg leeg geraakt: koop geen plastic flessen water, koop dan liever water in een box. Mét vitamine B: @b_better_water #challengeyourself #bebetter #💚 #bebetterwater #lessplastic #womenwhoridebikes

Een bericht gedeeld door Hilde De Baerdemaeker (@hilde_de_baerdemaeker) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.