Koen en Kris Wauters kondigen groot nieuws aan over Clouseau: “Eindelijk is het zover”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wie deze zomer een concertje wil meepikken, moet in het Pop-Up Theater in Puurs zijn. Naast onder meer Natalia, Willy Sommers en De Romeo’s zal ook Clouseau daar op het podium staan voor een publiek van maximaal 200 mensen.

In Het Laatste Nieuws vertelt Kris Wauters dat ze het alvast niet voor het geld hoeven te doen. "Door de manier waarop dit pop-upconcept in elkaar zit, is het productioneel net mogelijk om break-even te draaien", klinkt het. "Dat wil zeggen dat we onze onze voltallige band, zeven muzikanten, kunnen betalen zonder zelf geld bij te schieten. Natuurlijk maakt dat voor hen de voorbije maanden niet goed, maar het is wel een klein financieel lichtpuntje. Koen en ik zelf spelen trouwens met plezier gratis."

De broers zijn vooral heel blij met de kans die ze krijgen. "Vlak voor de lockdown hadden we met Clouseau enkele try-outs voor onze nieuwe tournee. Die is niet kunnen starten. Uiteraard probeer je wel om dat te relativeren, maar dat kwam wel even hard binnen. Vandaar dat we nu ook zo enthousiast zijn. We mogen eindelijk weer op een podium staan."