Eva Daeleman neemt emotioneel afscheid: Dit is er aan de hand

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Eva Daeleman heeft zondag officieel afscheid genomen van Studio Stil, haar yogastudio in Mechelen. De voormalige radiopresentatrice gaf de yogastudio in 2019 al uit handen toen ze naar Oostende verhuisde om daar aan haar passies te werken.

“Vandaag trok ik de deur achter het gezelligste yogaparadijs van Mechelen achter me dicht”, schrijft Eva Daeleman op Instagram. “In 2017 startte ik vanuit de droom om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de heilzame kracht van yoga. Het startte als een passieproject, maar al snel werd ik ondernemer, leidde ik een groep teachers van 10 mensen en kwamen er wekelijks 100den mensen over de vloer om thuis te komen bij zichzelf.”

“Ik heb zoveel mooie mensen mogen ontmoeten, bijgeleerd, serieus mijn peren gezien ook, het was een heerlijke rollercoaster. Trots om het over te laten in de handen van Karen, vol goesting en yogaliefde van hart tot hart. Wat was het moeilijk om niet te knuffelen vandaag!”

Eva voelt zich goed in Oostende en bereidt zich voor op een belangrijke verandering in haar leven. “Ik kijk ernaar uit weer effe los te zijn van alles, te zijn en dan deze herfst een prachtige dochter op de wereld te zetten.”

Eva sluit af met een dankwoord. “Dankjewel aan iedereen die Studio Stil mee gemaakt heeft tot wat het is. Want dit kan je gewoon niet alleen. Yoga blijft deel uitmaken van mijn leven, misschien zelfs nog meer dan ooit. Namaste. En tot... op de mat?”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EMOTIE-WAARSCHUWING! vandaag trok ik de deur achter het gezelligste yogaparadijs van Mechelen achter me dicht. in 2017 startte ik vanuit de droom om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de heilzame kracht van yoga. het startte als een passieproject, maar al snel werd ik ondernemer, leidde ik een groep teachers van 10 mensen en kwamen er wekelijks 100den mensen over de vloer om thuis te komen bij zichzelf. ik heb zoveel mooie mensen mogen ontmoeten, bijgeleerd, serieus mijn peren gezien ook, het was een heerlijke rollercoaster. ?? trots om het over te laten in de handen van Karen, vol goesting en yogaliefde van hart tot hart. wat was het moeilijk om niet te knuffelen vandaag! ik kijk ernaar uit weer effe los te zijn van alles, te zijn en dan deze herfst een prachtige dochter op de wereld te zetten. dankjewel aan iedereen die @studio.stil mee gemaakt heeft tot wat het is. want dit kan je gewoon niet alleen. yoga blijft deel uitmaken van mijn leven, misschien zelfs nog meer dan ooit. namaste. en tot... op de mat?

Een bericht gedeeld door e v a ??‍?? (@evadaeleman) op