Door deze stoot van Meghan liep het enkele dagen na haar huwelijk al fout tussen haar en de koninklijke familie: “We waren allemaal in shock”
Door deze stoot van Meghan liep het enkele dagen na haar huwelijk al fout tussen haar en de koninklijke familie: “We waren allemaal in shock”
Foto: Photonews

Donderdag verschijnt er alweer een nieuw boek over prins Harry en Meghan Markle. Het werd geschreven door Lady Colin Campbell, die eerder al een bestseller over Harry’s moeder Diana neerpende. In het boek schetst ze geen al te fraai beeld over het koppel. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zo beweert Lady Campbell dat het al een paar dagen na hun huwelijk fout liep tussen Meghan Markle en de rest van de koninklijke familie. “Ik weet hoeveel hoop de koninklijke familie had dat Meghan een succes zou worden. Ik supporterde voor haar. En omdat ik Jamaicaanse ben, was ik ook emotioneel betrokken. Zowat iedereen die ik ken - inclusief mijn koninklijke vrienden en de aristocraten - wilden dat Meghan een succes zou worden.”

Maar het werd al snel duidelijk dat het niet zo vlot en positief zou gaan als iedereen gehoopt had. Tot dat besef kwam men op een feestje voor de zeventigste verjaardag van prins Charles, enkele dagen na Meghans huwelijk. Nadat haar foto genomen was, vroeg Meghan naar verluidt of ze niet kon vertrekken, omdat ze zich verveelde. “We waren allemaal in shock”, zegt Lady Campbell. “Het was een duidelijke waarschuwing dat Meghan zich niet zo goed ging aanpassen als we allemaal gehoopt hadden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.