André Hazes heeft drastisch besluit genomen: “Zo gaat het nu tussen mij en Monique”
PMN
André Hazes heeft drastisch besluit genomen: “Zo gaat het nu tussen mij en Monique”
Foto: Instagram

André Hazes laat weten dat hij een drastisch besluit genomen heeft. Dat laat zich nu ook merken.

André Hazes krijgt vaak de opmerking dat hij anders door zijn ogen kijkt. “En dat is een groot compliment”, licht de zanger toe. “Los van het verbeteren van mijn leven door gezond eten en drinken en sporten, ben ik alles in mijn hoofd een plekje aan het geven. Waardoor ik me elke dag fitter voel, mijn relatie beter wordt, en mij daardoor gelukkiger en sterker voel dan ooit.” 

“Deze man heeft mij daar zo goed bij geholpen. Hij heeft een onwijs sterke vaderrol op zich genomen waardoor ik het juiste pad ben gaan volgen en daar van ben gaan genieten.” 

“Misschien zal dit voor sommige mensen zweverig of overdreven voelen, maar ik ben dankbaar. Ik heb zo’n zin om weer met @theandrehazesband het podium te betreden en een sterkere, fittere en betere show dan ooit te geven. ❤️"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik krijg de laatste tijd veel berichten dat ik anders uit mijn ogen kijk. Wat voor mij het fijnste compliment is wat ik kan krijgen... Los van het verbeteren van mijn leven door gezond eten en drinken en sporten, ben ik alles in mijn hoofd een plekje aan het geven. Waardoor ik me elke dag fitter voel, mijn relatie beter word, en mij daardoor gelukkiger en sterker voel dan ooit. Deze man heeft mij daar zo goed bij geholpen. Hij heeft een onwijs sterke vader rol op zich genomen waardoor ik het juiste pad ben gaan volgen en daar van ben gaan genieten. Misschien zal dit voor sommige mensen zweverig of overdreven voelen, maar ik ben dankbaar. Ik heb zo’n zin om weer met @theandrehazesband het podium te betreden en een sterkere, fittere en betere show dan ooit te geven. ❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.