Julie Vermeire haalt haar slag thuis: "Wel serieus moeten inpraten op mijn vader"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Julie Vermeire en haar vader Jacques zijn twee handen op één buik. En Julie weet ook wel hoe ze iets gedaan moet krijgen van haar papa.

Julie Vermeire is erg populair geworden. Ze kan misschien in de voetsporen van haar vader treden? “Ik zou zeker niet de eerste zijn. Maar je moet er toch finesse mee hebben. Mijn broer Maxime is helemaal niet bezig met showbizz. Die staat niet graag in de schijnwerpers", zegt Julie in Het Nieuwsblad.

Julie is ook bezig met het maken van TikTok-filmpjes. “Klopt. Sindsdien is mijn passie voor dans weer in alle hevigheid opgeborreld. Het maakt me gelukkig en tegelijk is al die beweging ook een sportieve bezigheid. “Het is een intensieve bezigheid waarvoor je best ook fysiek getraind bent. Vooraleer je echt kan filmen heb je die dans al vaak opnieuw gedaan. En dan is het resultaat soms nog niet helemaal goed.”

En ook haar vader Jacques danst soms mee. "Ik heb hem gezegd dat het toffer zou zijn die filmpjes met zijn tweeën in te blikken. Ik heb echt op hem moeten inpraten. Ondertussen is hij al zo’n TikTok-fan geworden dat hij zelf komt vragen om een nieuw filmpje op te nemen. Hij doet zelfs voorstellen van dansstijlen. Onlangs wou hij een salsa doen om er wat Spaanse vibes in te brengen.”